Jag som grundat NIHAL Soul Work heter Lotta Halvarsson och är bland annat utbildad Soul Realignment Practitioner, Coach och Holy Fire Reiki Healer.


De senaste åren har jag lagt ner tid på att hitta de bästa och mest effektiva metoderna för att hjälpa människor genom transformation, hitta tillbaka till sitt äkta jag och i och med detta leva i frid och harmoni. På vägen har jag testat mig fram och provat en hel del olika metoder och tillvägagångssätt för att hitta det som på bästa sätt kan hjälpa människor att skapa tranfsormation på djupet. 
Jag är nu stolt över att berätta att det resulterade i NIHAL Soul Work. 


De värdeord jag står för som också genomsyrar NIHAL Soul Work är: Sanning, Kärlek och Mening. Jag tror på att vi kan skapa mening i våra liv genom att hitta tillbaka till vår allra djupaste, inre sanning och jag har upptäckt att vägen dit alltid går genom kärlek. 


Hos mig kan du få hjälp med olika typer av läsningar i ditt själsregister, samt energicoaching. Finns det en utmaning i ditt liv som du skulle vilja komma över, men vet inte hur? Är du redo att rensa negativ karma från tidigare liv? Eller är du kanske nyfiken på vem du är och vad du är här för att göra?
Läs mer om detta under "läsningar".

Är du redo att skapa nya resultat i ditt liv och släppa taget om gamla, begränsande övertygelser? Har du letat efter en coach som kan hjälpa till att ta dig dit du vill gå?
Kontakta mig för att lära dig mer om hur ett coachingsamarbete skulle kunna se ut!

Om du är ute efter inspiration och spännande information om våra själar, ta gärna en titt i min blogg innan du ger dig vidare på dina nästa äventyr.


Varmt tack för att du kikade in hos mig! Är det något du undrar över eller skulle vilja fråga mig?
Varmt välkommen att ta kontakt på: nihalsoulwork@gmail.com

Lotta Halvarsson
Grundare av NIHAL Soul Work

Lotta_6_klar_färg.jpg

NIHAL Soul Work & Academy

11249 Stockholm

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder