Jag som grundat NIHAL Soul Work heter Lotta Halvarsson och jobbar främst som Soul Realignment® Facilitator.


Soul Realignment® är en metod för att hitta information och även läka energi via Akashakrönikan. Jag jobbar främst med att utbilda i metoden, men erbjuder ibland även själsläsningar och coachingprogram enligt metoden.

Min resa inom personlig utveckling började när jag hade mitt andliga uppvaknande 2016. Jag började vakna upp till en annan sanning än jag tidigare känt i mitt liv, och började inse att vi är så mycket mer än bara våra tankar och fysiska kroppar. Då insåg jag snabbt att jag ville jobba med att hjälpa människor se sin potential och leva i sitt högsta jag. Vägen började med diverse coachutbildningar, och slutade sedan med att jag hittade allt jag behövde och sökte efter genom Soul Realignment®.

Det finns nästan inga gränser kring vad Soul Realignment® metoden kan hjälpa oss med. Då det är en metod för att hämta information från vårt ursprungliga själsregister finns det nästan inga gränser för vilken information vi kan hitta där. Allt vi gör i Soul Realignment® är i syfte att hjälpa personen att komma närmre sin själs största och innersta sanning.

Hos mig kan du få hjälp med olika typer av själsläsningar, och du kan även utbilda dig till Certifierad Soul Realignment® Practitioner hos mig.

Är du redo att skapa nya resultat i ditt liv och släppa taget om gamla begränsningar och energiblockeringar? Har du letat efter en coach som kan hjälpa till att ta dig dit du vill gå?
Kontakta mig för att lära dig mer om hur ett coachingsamarbete skulle kunna se ut!


Varmt tack för att du kikade in hos mig! Är det något du undrar över eller skulle vilja fråga mig?
Varmt välkommen att ta kontakt på: nihalsoulwork@gmail.com

Lotta Halvarsson
Grundare av NIHAL Soul Work

Lotta_6_klar_färg.jpg

NIHAL Soul Work & Academy

11249 Stockholm

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder