Själsläsningar

Längtar du efter att återupptäcka sanningen om dig själv?

I alla mina läsningar utgår jag och hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning. Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande, vilket innebär att det även finns information om din barndom och blockeringar/osanningar du tagit med dig därifrån. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv, så finns information som kan hjälpa dig att bli mer medveten och förstå varför saker och ting dyker upp i din Akashakrönika. 

Just nu erbjuder jag följande läsningar genom Akashakrönikan:

Själsprofilsläsning
Vad är dina andliga gåvor och vad är du menad att göra här på jorden? Vad kan din själs ursprung berätta om vem du är?

I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå. Du får veta vilka dina starkaste själsenergier är, vilket berättar hur du är menad att uttrycka dig i ditt liv. Ju mer vi använder våra själsenergier som vi är ämnade att använda, desto mer överflöd, flow, glädje och lycka kan vi skapa i våra liv. När vi lever ur linje med vilka vi är på själsnivå skapar vi alltid brist av något slag, i form av fattigdom, sjukdomar, hälsoproblem eller ohälsosamma relationer.

I denna läsning får du reda på den information du behöver för att det ska bli lättare för dig att veta vad du är ämnad att göra. Om du är på rätt spår redan, eller om det behövs göras några justeringar för att du ska komma i linje med din själs sanning.

PRIS:
Själsprofilsläsning, 30-45 minuter: 2500 kr
I priset ingår: mitt förarbete, telefonsession, samt inspelning av sessionen.


Soul Realignment
Har du jobbat på din personliga utveckling under lång tid och känner ändå att något saknas?
Har du provat allt och upplever att du hela tiden slår huvudet i en osynlig vägg, oavsett vad du testar för ny metod för att nå dina drömmar och mål?
Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

I en Soul Realignment Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva fullt ut i din sanning och nå de drömmar du vill nå i ditt liv idag.  

Vi skapar hela tiden ny karma genom de val vi gör. Varje handling har en konsekvens. Ibland spelas den konsekvensen ut tydligt och vi förstår vilka resultat vi skapat genom vilken handling. Ibland hänger konsekvenserna med oss genom flera liv, vilket kan göra det oerhört svårt att förstå vad det är vi gör "fel" och varför vi inte skapar de resultat vi vill ha. 

Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och jag är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar. 

PRIS:
Soul Realignment, 90 minuter: 4900 kr
I priset ingår: mitt förarbete, 90 min telefonsession, full energirensning och återställning av din själs struktur, samt inspelning av sessionen.

Alla mina sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. 

För att boka en tid, eller om du är nyfiken på att veta mer, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com och beskriv kort vad du vill ha vägledning kring, så tittar vi på vad jag kan hjälpa just dig med!


Är du ny kund börjar vi alltid med en Soul Realignment eller Själsprofilsläsning.
Vill du göra en uppföljningsläsning kan du välja mellan dessa två läsningar:

Manifesting Blueprint
Försöker du manifestera något nytt i ditt liv just nu, men det går inte riktigt som du tänkt? Vill du skapa en förändring, men vet inte riktigt hur det ska gå till.

När vi vill manifestera något nytt behöver vi skapa ett skifte i vår energifrekvens. Våra omständigheter är en direkt feedback på hur vår fysiska energifrekvens ser ut just nu. Om du vill skapa något nytt i ditt liv, oavsett om det är en ny relation, mer pengar, bättre hälsa eller ett större hus, så behöver DU skifta din fysiska energifrekvens först. Om du hade varit där du behövde vara, hade de resultat du vill skapa redan dykt upp i ditt liv! Ditt Manifesting Blueprint beskriver precis hur du är skapt för att skapa din fysiska upplevelse.

I en Soul Realignment-läsning får du reda på VEM du är på själsnivå. Ditt Manifesting Blueprint berättar HUR du är menad att uttrycka dig själv på bästa sätt! Förutom din själsstruktur, har du också fått en manifesteringsstruktur som berättar hur du behöver vara i balans i sju olika jämförelser för att kunna manifestera på bästa sätt. Är du en mer introvert eller extrovert person? Behöver du variation eller regelbundenhet? Var hittar du din inspiration till förändring och hur skapar du ett skifte i din energifrekvens på bästa sätt? Allt detta och mycket mer är frågor du kommer få besvarade i din Manifesting Blueprint-läsning.

PRIS:
Manifesting Blueprint, 60 minuter: 3900 kr
I priset ingår: mitt förarbete, cirka 60-90 min telefonsession, energirensning av eventuella blockeringar, samt inspelning av sessionen.

För att boka en tid, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com.


Divine Soul Blueprint
Är du redo att gå ännu djupare i mötet med din själ?

Själsligt har vi en struktur som helt enkelt visar hur vi är skapta. Ju mer vi lever ut denna unika struktur, desto bättre mår vi och desto bättre resultat skapar vi för oss själva. 
I en Divine Soul Blueprint-session får du reda på precis hur du är skapt på detaljnivå, och hur du också mår bäst att skapa.

Här går vi in ännu mer på djupet och går igenom hela din själsstruktur, genom alla dina energicenter, och tittar också på hur du är i balans och i obalans genom alla dina energicenter. När vi är ur balans påverkar det oss negativt, då vi inte får uttrycka oss på det sätt vi är menade att uttrycka oss som själar. Hur balansen ser ut påverkas av det du lägger ditt tankefokus på, men framförallt också vad du gör varje dag, det vill säga dina handlingar. I denna läsning hjälper jag dig kolla på precis hur balansen ser ut genom alla dina dimensioner (själsnivå, tanke, samt handling) och vad du behöver göra annorlunda för att hamna mer i balans med just din unika själsstruktur.  

Vi dyker också djupare i ett eller flera specifika ämnen som du upplever att du har utmaningar i, och tittar på om det finns några blockeringar kvar som hindrar dig inför just det du försöker uppnå i ditt liv just nu. I en Soul Realignment tittar vi på stora karmamönster som vi har med oss från tidigare liv och som påverkat största delen av vårt liv. När det sedan är rensat kan vi i denna läsning gå djupare i att granska våra mönster vi skapar i detta liv, innan de hunnit bli stora karmamönster som följer oss liv efter liv. Här kan vi gå in på detaljnivå och "nörda" ner oss i vilka val som skapar vilka konsekvenser för dig, och snabbt rensa olika blockeringar som du skapat under denna livstid.  

Kanske undrar du också om det du vill göra är helt i linje med dig på själsnivå? Då kan jag också hjälpa dig att titta på om det du vill skapa är i linje med vem du är. När vi försöker skapa saker som inte är i linje med oss kommer det automatiskt leda till någon form av brist. Ju mer vi kan komma i linje med vår själs sanning, och också skapa i linje med detta, desto mer överflöd och positiva resultat kommer vi attrahera in i våra liv.  

PRIS:
Divine Soul Blueprint, 60-90 minuter: 3900 kr
I priset ingår: mitt förarbete, cirka 60-90 min telefonsession, energirensning av eventuella blockeringar, samt inspelning av sessionen.

För att boka en tid, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com.

Sagt från mina tidigare klienter om mina läsningar:

"Stort tack för den fantastiska själsläsningen du gjorde för mig! Känns som jag fått en underbar gåva i min famn som jag nu vill förvalta på bästa sätt! Efter själsläsningen kändes det som att jag blev större, som att mitt energifält expanderade! Så otroligt spännande med all denna kunskap om var vi kommer ifrån och vilken vår uppgift är! Tack återigen för att jag fick vara med om det här, en vändpunkt i mitt liv! "
- Katja, Stockholm

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!" 
- Rinnie, Stockholm

"Jag kan varmt rekommendera läsningarna som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!" 
- Cecilia, Karlstad

"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning." 
- Yvonne, Halmstad

"Jag har länge känt att jag vill göra så mycket i mitt liv, men aldrig känt lust eller ork att ta tag i något. Efter min läsning med Lotta känner jag att jag fått mer energi och det känns lättare att ta tag i saker. Jag känner mig lugnare och har en djupare förståelse för varför jag inte haft ork till saker, 
samt förståelse för hur jag fungerar och vad jag kan göra i livet." 
- Mathilda, Stockholm

"Lottas sätt att jobba är bland det bästa jag har nyttjat och gjort.  
Fantastiskt och intressant." 
- Siv, Linköping

"All information om vem och hur jag är, är ovärderlig för mig. Det ger mig tillåtelse att vara på mitt sätt och fundera mindre på ideal och roller som kommer utifrån. Den informationen stämde mycket väl." 
- Anonym

"Sen min läsning med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process." 
-Josefine, Stockholm

"Lotta är väldigt duktig på att förmedla på ett tydligt, lugnt och pedagogiskt sätt. Hon är förtroendeingivande och vårt samtal var mycket inspirerande." 
- Anki, Stockholm

"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta." 
- Eva, Stockholm

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder