Läsningar

Scrolla ner för att läsa mer om alla mina läsningar. Är du osäker på vilken läsning som passar bäst för dig just nu?
Kontakta mig på: nihalsoulwork@gmail.com för vägledning.

Soul Realignment

Har du jobbat på din personliga utveckling under lång tid och känner ändå att något saknas? 
Har du provat allt och upplever att du hela tiden slår huvudet i en osynlig vägg, 
oavsett vad du testar för ny metod för att nå dina drömmar och mål?
Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

I en Soul Realignment Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva fullt ut i din sanning och nå de drömmar du vill nå i ditt liv idag. 

Vi skapar hela tiden ny karma genom de val vi gör. Varje handling har en konsekvens. Ibland spelas den konsekvensen ut tydligt och vi förstår vilka resultat vi skapat genom vilken handling. Ibland hänger konsekvenserna med oss genom flera liv, vilket kan göra det oerhört svårt att förstå vad det är vi gör "fel" och varför vi inte skapar de resultat vi vill ha.

Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och jag är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar.

PRISER:

* FULL Soul Realignment, 90 minuter: 2700 kr
I priset ingår: mitt förarbete, 90 min telefonsession, full energirening och återställning av din själs struktur, samt inspelning av sessionen. I en full Soul Realignment får du reda på all information om vem du är på själsnivå, vilket livstema du valt för detta liv, samt sätta intention för obegränsat antal problem eller utmaningar som du vill ha löst i detta liv. Jag kollar efter blockeringar både från tidigare liv och nuvarande liv.

* Soul Realignment, 45 minuter: 1850 kr
I priset ingår: en själsprofilsläsning där du får reda på ditt starkaste energicenter och vilken själsgrupp du tillhör, samt lösning på 1-2 specifika utmaningar eller problem som dyker upp i ditt liv just nu. Energirensning för de blockeringar jag hittar, samt inspelning av sessionen. 

Alla mina sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. 

Jag kan även läsa dina barns och nära familjemedlemmars själsregister. Kontakta mig för mer info och priser.

För att boka en tid, klicka på länken nedan!
Du kan även maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com.

Klientberättelser

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!"

Rinnie, Stockholm


"Jag kan varmt rekommendera Soul Realigment som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!" 
 
Cecilia, Karlstad 


”Lottas besök var väldigt intressant, och vi blev lite överrumplade och tagna över att allt stämde så bra. Hon berättade också vilka våra tre barn är på själsnivå, vilket var mycket värdefullt. Vi har haft våra aningar innan och känslor kring att vi hör ihop, och efter Lottas besök vet vi varför. Efteråt kände vi oss ”nollade”, som att vi var återställda och nu är det mycket lättare att se negativa vanor och hur vi kan ändra dem.” 

Familj med mamma, pappa och tre barn i Örebro. 


"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning."

Yvonne, Halmstad


"Jag har länge känt att jag vill göra så mycket i mitt liv, men aldrig känt lust eller ork att ta tag i något. Efter min Soul Realignment med Lotta känner jag att jag fått mer energi och det känns lättare att ta tag i saker. Jag känner mig lugnare och har en djupare förståelse för varför jag inte haft ork till saker, samt förståelse för hur jag fungerar och vad jag kan göra i livet." 

Mathilda, Stockholm 


"Jag var lite skeptisk i början men tyckte samtidigt det verkade väldigt spännande och jag är öppen för att lyssna på själen. Nu är det som att vissa bitar i kroppen har hamnat på rätt plats. Alla borde testa!"

Anna, Stockholm 

"Lottas sätt att jobba är bland det bästa jag har nyttjat och gjort.
Fantastiskt och intressant."

Siv, Linköping


Sen min Soul Realignment med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process."

-Josefine, Stockholm


"Lotta är väldigt duktig på att förmedla på ett tydligt, lugnt och pedagogiskt sätt. Hon är förtroendeingivande och vårt samtal var mycket inspirerande."

Anki, Stockholm


"Det var intressant att få en Soul Realignment från Lotta. Det kändes som att jag fick förklaring på vissa problem i mittnuvarande liv genom saker som kom upp från mina tidigare liv. Informationen om vem jag är på själslig nivå kändes logisk och jag kan se bevis på det i mitt liv idag."

Ann-Britt, Örebro  


"Lotta har på kort tid bidragit stort med sin fingertoppskänsla och inkännande sätt. Min reading gav mig många svar och AHA-upplevelser på vilka mönster som utspelar just nu i mitt liv och även hur jag löser upp dem. Efteråt känns det lättare och jag tar enkelt itu med mina mål och drömmar. Du ska göra en reading hos Lotta eftersom hon kommer sätta fingret på vad du behöver och bryta igenom barriären på nolltid. Tack!"

Emelie, Stockholm


"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta."

Eva, Stockholm


"Det var mycket insiktsfullt och lärorikt. Aningen förvirrande till en början men vid eftertanke faller det på plats. Väldigt träffsäkert!"

Mats, Mariehamn 

Andliga Guider

spirit guides.jpg

Vilka är dina andliga guider? Vad har de för budskap till dig?

Vi har alla ett alldeles eget, personligt team med andliga guider. Vår första guide har varit med oss sedan födseln, medans de andra guiderna i vårt team kommit in i olika åldrar under våra liv. Vi brukar ha mellan 4-6 guider i våra team, och de har alla en unik roll.

I en läsning av dina andliga guider tar jag kontakt med hela ditt personliga guideteam. Jag frågar dem om vilka de är, vilken roll de har på ditt team och vad de är här för att hjälpa dig med. Kanske har de också ett personligt budskap till dig just nu för att vägleda dig vidare där du är just nu i ditt liv.

PRIS: 2000 kr
I priset ingår: mitt förarbete, ca 30-45 min telefonsession, samt inspelning av sessionen.

Alla mina sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. 

För att boka en tid, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com.

ÖVRIGA LÄSNINGAR/TJÄNSTER

woman-3084129_1280.jpg

själsprofilsläsning

Är du nyfiken på vem du är på själsnivå, vilka spirituella gåvor du besitter, samt hur det är meningen att du ska använda dem i detta liv? I en själsprofilsläsning läser jag av var din själ kommer från, vilka dina specialiteter är och om du har ett specifikt syfte här på jorden.

När du lär dig mer om vem du är blir det lättare för dig att leva i din sanning och kunna ge dig själv mer utrymme till att göra det du älskar. Denna läsning kan hjälpa dig att leva ditt liv mer fullt ut genom att du får mer kunskap om din själs längtan här på jorden.

(En själsprofilsläsning är första delen i en Soul Realignment, men i själsprofilsläsningen går jag inte in och kikar på tidigare liv eller blockeringar, utan endast informationen om vem du är på själsnivå).


Pris: 1600 kr

Detta ingår: Jag läser din själsprofil i ditt själsregister i förväg, sedan har vi ett telefonsamtal på cirka 45 min där vi går igenom vad jag hittat för dig. Samtalet spelas in och du får sedan ljudfilen skickad på mail.

woman-570883_960_720.jpg

Transformationshealing

I en transformationshealing har vi först ett samtal där vi sätter en intention för var du vill att denna healing ska gå. Du berättar om din nuvarande livssituation och vi arbetar fram ett fokusområde inför healingsessionen. Vi jobbar sedan med att förstärka healingupplevelsen med hjälp av visualisering, dofter (auromaprodukter), musik och eventuellt kristaller (valfritt).

Transformationshealingen sker i mitt hem i Solna. Jag jobbar med energin från Holy Fire Reiki. Kontakta mig för att boka tid: nihalsoulwork@gmail.com

Pris: 1100 kr

woman-570883_960_720.jpg

Livssituationsläsning

Upplever du hinder på vägen i ditt liv just nu som du inte ser lösningen på? Saknar du klarhet kring din väg framåt? Har du en relation som du upplever som utmanande och skulle vilja veta mer om hur era själar relaterar till varandra? I en livssituationsläsning tittar jag specifikt på de problem och utmaningar du upplever i ditt liv idag och går till roten med var dessa blockeringar sitter i ditt själsregister. Kanske handlar det om en blockering som hänger med från ett tidigare liv, en mental övertygelse som du format i detta liv, eller kommer problemet från något (eller någon) i din omgivning? Oavsett om de hinder du upplever är fysiska, mentala eller själsliga kan jag se vad rotorsaken är och hjälpa dig att energimässigt rensa detta, alternativt vägleda dig in på rätt spår.

Pris: 1900 kr

Chakra-Healing-Ener.jpg

Chakra-analys & Balansering

Våra chakran är det system som vår livsenergi flödar genom ut i vår fysiska, emotionella och mentala kropp. Det är viktigt att våra chakran är i balans på alla plan för att vi ska må bra och känna oss i balans. I en chakra-analys gör jag en detaljerad genomgång av dina chakran, var de är i balans och var de är under- och överaktiva. Efter att analysen är gjord balanserar jag ut dina chakran så att de alla är i balans. En chakrabalansering håller dock endast i sig i några dagar, då det är dina val och handlingar som styr om dina chakran är i balans eller inte. Detta kan ändras ständigt. Därför ger jag också vägledning och coaching kring vilka förändringar du kan behöva göra i ditt liv för att hålla samtliga chakran i balans. Jag går igenom vilka områden i ditt liv du kan behöva fokusera mindre på, och vilka du behöver fokusera mer på för att dina chakran ska bibehålla sin balans.

Pris: 1300 kr

Detta ingår: Din Chakra-analys som skickas till dig i PDF, chakrabalansering, samt 1 h telefonsession där vi går igenom din chakra-analys, samt coaching och vägledning kring vilka förändringar du behöver göra i ditt liv för att bibehålla balansen.

news2.png

Fastighetsrensning

Känns det ibland som att du inte är ensam i ditt hem, eller som att du inte riktigt kan slappna av när du kommer hem efter jobbet? Då kan det vara så att du har negativa energier i ditt hem eller jordbundna själar som ännu inte gått över till andra sidan.

I en fastighetsrensning tittar jag efter negativa energier som kan påverka dig i din vardag och ta energi från dig. För bästa resultat rekommenderar jag att göra detta tillsammans med en Soul Realignment session, då vi ofta dras till fastigheter som matchar oss energimässigt. 

Pris: 800 kr

Maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com för att boka tid.

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder