Själsläsningar

Längtar du efter att återupptäcka sanningen om dig själv?

I alla mina läsningar utgår jag och hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning. Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande, vilket innebär att det även finns information om din barndom och blockeringar/osanningar du tagit med dig därifrån. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv, så finns information som kan hjälpa dig att bli mer medveten och förstå varför saker och ting dyker upp i din Akashakrönika.

I en första läsning hos mig börjar vi med att ta reda på vem du är på själsnivå, dina gåvor och vad du är här för att bidra med. Vi tittar även på ditt själsliga ursprung och du får reda på vilken själsgrupp du härstammar från. Du kan sedan boka in fler läsningar om du vill gå djupare, då vi tittar på blockeringar, tidigare liv och rensar upp och skiftar det som inte längre tjänar dig i ditt liv idag.

Exempel på vad vi kan titta på i en uppföljningsläsning:
Tidigare liv (karma), rensning av negativa energier/andar i ditt hem, dina andliga guider, energiblockeringar från barndom och/eller tidigare liv, genetisk karma, energibalanser (hur mycket är du i balans med din själsstruktur just nu), chakrabalansering etc. Jag kan även läsa dina barns själsregister och göra relationsläsningar. Kontakta mig för mer information om detta.

Jag utgår alltid från var du är just nu och vad du behöver/vill ha hjälp med. Vi anpassar varje session helt efter dig och med det som är i linje med ditt högre jag och ditt högsta bästa.

Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och jag är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar.

Pris för en läsning: 1900 kr / 1 h session
(Om sessionen tar mer än en timme tar jag inte extra betalt för det!)

Alla mina sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. 

För att boka en tid, eller om du är nyfiken på att veta mer, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com och beskriv kort vad du vill ha vägledning kring, så tittar vi på vad jag kan hjälpa just dig med!

Sagt från mina tidigare klienter om mina läsningar:

"Stort tack för den fantastiska själsläsningen du gjorde för mig! Känns som jag fått en underbar gåva i min famn som jag nu vill förvalta på bästa sätt! Efter själsläsningen kändes det som att jag blev större, som att mitt energifält expanderade! Så otroligt spännande med all denna kunskap om var vi kommer ifrån och vilken vår uppgift är! Tack återigen för att jag fick vara med om det här, en vändpunkt i mitt liv! "
- Katja, Stockholm

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!" 
- Rinnie, Stockholm

"Jag kan varmt rekommendera läsningarna som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!" 
- Cecilia, Karlstad

"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning." 
- Yvonne, Halmstad

"Jag har länge känt att jag vill göra så mycket i mitt liv, men aldrig känt lust eller ork att ta tag i något. Efter min läsning med Lotta känner jag att jag fått mer energi och det känns lättare att ta tag i saker. Jag känner mig lugnare och har en djupare förståelse för varför jag inte haft ork till saker, 
samt förståelse för hur jag fungerar och vad jag kan göra i livet." 
- Mathilda, Stockholm

"Lottas sätt att jobba är bland det bästa jag har nyttjat och gjort.  
Fantastiskt och intressant." 
- Siv, Linköping

"All information om vem och hur jag är, är ovärderlig för mig. Det ger mig tillåtelse att vara på mitt sätt och fundera mindre på ideal och roller som kommer utifrån. Den informationen stämde mycket väl." 
- Anonym

"Sen min läsning med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process." 
-Josefine, Stockholm

"Lotta är väldigt duktig på att förmedla på ett tydligt, lugnt och pedagogiskt sätt. Hon är förtroendeingivande och vårt samtal var mycket inspirerande." 
- Anki, Stockholm

"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta." 
- Eva, Stockholm

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder