Själsläsningar

Längtar du efter att återupptäcka sanningen om dig själv?

I alla mina läsningar utgår jag och hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning. Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande, vilket innebär att det även finns information om din barndom och blockeringar/osanningar du tagit med dig därifrån. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv, så finns information som kan hjälpa dig att bli mer medveten och förstå varför saker och ting dyker upp i din Akashakrönika. 


För att boka en tid för en själsläsning, kontakta mig på: nihalsoulwork@gmail.com

Just nu erbjuder jag följande läsningar genom Akashakrönikan:


Själsprofilsläsning

Vad är dina andliga gåvor och vad är du menad att göra här på jorden? Vad kan din själs ursprung berätta om vem du är?

I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå. Du får veta vilka dina starkaste själsenergier är, vilket berättar hur du är menad att uttrycka dig i ditt liv. Ju mer vi använder våra själsenergier som vi är ämnade att använda, desto mer överflöd, flow, glädje och lycka kan vi skapa i våra liv. När vi lever ur linje med vilka vi är på själsnivå skapar vi alltid brist av något slag, i form av fattigdom, sjukdomar, hälsoproblem eller ohälsosamma relationer.

I denna läsning får du reda på den information du behöver för att det ska bli lättare för dig att veta vad du är ämnad att göra. Om du är på rätt spår redan, eller om det behövs göras några justeringar för att du ska komma i linje med din själs sanning.

PRIS:
Själsprofilsläsning, 30-45 minuter: 2500 kr
I priset ingår: mitt förarbete, telefonsession, samt inspelning av sessionen.


Soul Realignment®

Har du jobbat på din personliga utveckling under lång tid och känner ändå att något saknas?
Har du provat allt och upplever att du hela tiden slår huvudet i en osynlig vägg, oavsett vad du testar för ny metod för att nå dina drömmar och mål?
Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

I en Soul Realignment® Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva fullt ut i din sanning och nå de drömmar du vill nå i ditt liv idag.  

Vi skapar hela tiden ny karma genom de val vi gör. Varje handling har en konsekvens. Ibland spelas den konsekvensen ut tydligt och vi förstår vilka resultat vi skapat genom vilken handling. Ibland hänger konsekvenserna med oss genom flera liv, vilket kan göra det oerhört svårt att förstå vad det är vi gör "fel" och varför vi inte skapar de resultat vi vill ha. 

Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och jag är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar. 

PRIS:
Soul Realignment®, 90 minuter: 4900 kr
I priset ingår: mitt förarbete, 90 min telefonsession, full energirensning och återställning av din själs struktur, samt inspelning av sessionen.

Alla mina sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. 

För att boka en tid, eller om du är nyfiken på att veta mer, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com och beskriv kort vad du vill ha vägledning kring, så tittar vi på vad jag kan hjälpa just dig med!


Är du ny kund börjar vi alltid med en Soul Realignment eller Själsprofilsläsning.
Vill du göra en uppföljningsläsning erbjuder jag även:


Manifesting Blueprint

Försöker du manifestera något nytt i ditt liv just nu, men det går inte riktigt som du tänkt? Vill du skapa en förändring, men vet inte riktigt hur det ska gå till.

När vi vill manifestera något nytt behöver vi skapa ett skifte i vår energifrekvens. Våra omständigheter är en direkt feedback på hur vår fysiska energifrekvens ser ut just nu. Om du vill skapa något nytt i ditt liv, oavsett om det är en ny relation, mer pengar, bättre hälsa eller ett större hus, så behöver DU skifta din fysiska energifrekvens först. Om du hade varit där du behövde vara, hade de resultat du vill skapa redan dykt upp i ditt liv! Ditt Manifesting Blueprint beskriver precis hur du är skapt för att skapa din fysiska upplevelse.

I en Soul Realignment-läsning får du reda på VEM du är på själsnivå. Ditt Manifesting Blueprint berättar HUR du är menad att uttrycka dig själv på bästa sätt! Förutom din själsstruktur, har du också fått en manifesteringsstruktur som berättar hur du behöver vara i balans i sju olika jämförelser för att kunna manifestera på bästa sätt. Är du en mer introvert eller extrovert person? Behöver du variation eller regelbundenhet? Var hittar du din inspiration till förändring och hur skapar du ett skifte i din energifrekvens på bästa sätt? Allt detta och mycket mer är frågor du kommer få besvarade i din Manifesting Blueprint-läsning.

PRIS:
Manifesting Blueprint, 60 minuter: 3990 kr
I priset ingår: mitt förarbete, cirka 60-90 min telefonsession, energirensning av eventuella blockeringar, samt inspelning av sessionen.

För att boka en tid, maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com. 


Energetic Business Analysis

Har du ett eget företag, eller är du på gång att starta ett? Vill du säkerställa att du är på rätt väg, utan att slösa tid på marknadsföringsmetoder och försäljningsknep som inte fungerar för dig? I den här läsningen gör jag en genomgående och detaljerad energianalys av ditt företag. Jag går igenom alla områden i ditt företagande för att se att varje liten detalj resonerar med din själsliga unikitet, bland annat marknadsföring, försäljning och dina tjänster. Vi kommer tillsammans i samtalet stämma av vilka nya handlingssteg du behöver göra i varje område för att ditt företag ska resonera med samma frekvens som din gudomliga unikitet. När du genomfört de justeringar vi gått igenom i samtalet kommer detta garanterat skapa nya, bättre resultat för dig i ditt företag! När vi lever i linje med vår gudomliga sanning, och vårt företag är en reflektion av det, blir resulutet ALLTID överflöd! 

Pris:
Energetic Business Analysis, 60-90 minuter: 3990 kr

I priset ingår en detaljerad energianalys av ditt företag, mitt förarbete, en telefonsession på 60-90 minuter, samt en inspelning av sessionen.

Sagt om min läsning "Energetic Business Analysis":
Jag kan varmt rekommendera att arbeta med Lotta när det kommer till denna typ av läsning. Jag har sedan tidigare gjort själsläsningar hos Lotta och vart väldigt nöjd med resultatet. Det kändes helt rätt att även testa att använda hennes kunskap, erfarenhet och kontakt med "the divine" energimässigt även när det kommer till mitt företagande. Hon belyste flera områden och tog upp punkter som har visat sig vara väldigt viktiga för att jag ska kunna nå mina uppsatta mål i min verksamhet. Saker som det hade varit väldigt svårt at komma fram till utan hennes hjälp. Efter läsningen så känner jag att jag nu är på helt rätt väg och i linje med mitt syfte och högre kall.
- Max, Stockholm

Sagt från mina tidigare klienter om mina läsningar:

"Stort tack för den fantastiska själsläsningen du gjorde för mig! Känns som jag fått en underbar gåva i min famn som jag nu vill förvalta på bästa sätt! Efter själsläsningen kändes det som att jag blev större, som att mitt energifält expanderade! Så otroligt spännande med all denna kunskap om var vi kommer ifrån och vilken vår uppgift är! Tack återigen för att jag fick vara med om det här, en vändpunkt i mitt liv! "
- Katja, Stockholm

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!" 
- Rinnie, Stockholm

"Jag kan varmt rekommendera läsningarna som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!" 
- Cecilia, Karlstad

"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning." 
- Yvonne, Halmstad

"Jag har länge känt att jag vill göra så mycket i mitt liv, men aldrig känt lust eller ork att ta tag i något. Efter min läsning med Lotta känner jag att jag fått mer energi och det känns lättare att ta tag i saker. Jag känner mig lugnare och har en djupare förståelse för varför jag inte haft ork till saker, 
samt förståelse för hur jag fungerar och vad jag kan göra i livet." 
- Mathilda, Stockholm

"Lottas sätt att jobba är bland det bästa jag har nyttjat och gjort.  
Fantastiskt och intressant." 
- Siv, Linköping

"All information om vem och hur jag är, är ovärderlig för mig. Det ger mig tillåtelse att vara på mitt sätt och fundera mindre på ideal och roller som kommer utifrån. Den informationen stämde mycket väl." 
- Anonym

"Sen min läsning med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process." 
-Josefine, Stockholm

"Lotta är väldigt duktig på att förmedla på ett tydligt, lugnt och pedagogiskt sätt. Hon är förtroendeingivande och vårt samtal var mycket inspirerande." 
- Anki, Stockholm

"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta." 
- Eva, Stockholm

NIHAL Soul Work & Academy

11249 Stockholm

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder