berättelser
~ från tidigare klienter
 ~

Jag är så tacksam för all fin feedback jag får från mina klienter efter de haft en session med mig. Nedan kan du läsa mer om vad några av mina klienter sagt efter vår session.

/Lotta, Grundare av Nihal Soul Work.


"Lottas kunskap är helt ovärderlig.

Jag som alltid vill gå till roten med alla blockeringar kan inte tacka denna metod nog för den informationen som jag får till mig i mina sessioner med Lotta.

Att kunna kalibrera vad som är i linje med mitt högsta jag vid varje vägval är ju det absolut bästa support jag kan tänka mig! Det fantastiska är att det alltid känns som att det är det bästa beslutet i mig också- det är som att jag redan vet. Sen kan det ändå kännas läskigt att ta handlingarna (då trygghetszonen inte alltid är så bekväm att tänja på) men för var gång så känner jag mig mera kraftfull och energisk! Inte så konstigt när vi lever i sanningen med den vi är...

Lotta är inkännande, närvarande, kärleksfull och ändå tuff. Hon låter dig inte glida runt på nån räkmacka där du blir servad.. Det finns ingen plats för någon offerkofta här. Du kommer behöva ta handling. Men det kommer du om du vill ha något annat än det du har nu. Och du kommer att känna dig så stolt och tillfredsställd och tacka både dig själv o Lotta för samarbetet efteråt! Hon är en fantastisk coach som nämligen kommer att ta dig dit ditt hjärta längtar efter.

Jag kan varmt rekommendera Lotta till alla som vill leva fullt ut!"

- Jeanette, Stockholm

"Att få hjälp och förståelse av Lotta och hennes genuint kärleksfulla energi, var precis vad jag behövde för att gå ett steg till i mitt liv och själsliga utveckling, veta om mina mönster och varför jag burit dem, men också få bekräftelse på det jag själv kännt.
4 veckor efter min soul Realignment vändes mitt liv till att gå från att jag inte vetat hur jag skulle gå vidare, till att jag faktiskt inte bara öppnat upp för min intution på ett helt annat plan, men att jag faktiskt lyssnar på den direkt!! Och agerar på sekunden. Jag känner omedelbart ett "ja eller nej" och följer det hela tiden. Det har tagit mig på kort tid till nya platser i mitt liv, som också kommer göra gott för inte bara mig utan för andra.
Jag är mer känslig och lyhörd till att följa min väg, och många nya vägar och döttar har plötsligt öppnats, och jag känner mig friare än någonsin i mitt liv!! För att jag nu agerar på ett sätt som är mera" jag" från kärnan.
Jag vet att det Lotta hjälpte mig med, har förändrat mitt liv, och jag är oändligt tacksam att våra vägar korsades.
Hon är oerhört skicklig på att på ett lugnt och säkert sätt förklara det hon fått upp och fick mig att få en djup förståelse för mig själv.
Jag rekommendera henne varmt, det kan förändra ditt liv, som det gjorde för mig."

-Sylvia, Skåne

Stort tack för den fantastiska själsläsningen du gjorde för mig!  Känns som jag fått en underbar gåva i min famn som jag nu vill förvalta på bästa sätt! Efter själsläsningen kändes det som att jag blev större, som att mitt energifält expanderade! Så otroligt spännande med all denna kunskap om var vi kommer ifrån och vilken vår uppgift är! Tack återigen för att jag fick vara med om det här, en vändpunkt i mitt liv!

- Katja, Stockholm

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!"

- Rinnie, Stockholm
 

"Jag kan varmt rekommendera Soul Realigment som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!"

 - Cecilia, Karlstad  

”Lottas besök var väldigt intressant, och vi blev lite överrumplade och tagna över att allt stämde så bra. Hon berättade också vilka våra tre barn är på själsnivå, vilket var mycket värdefullt. Vi har haft våra aningar innan och känslor kring att vi hör ihop, och efter Lottas besök vet vi varför. Efteråt kände vi oss ”nollade”, som att vi var återställda och nu är det mycket lättare att se negativa vanor och hur vi kan ändra dem.”

Familj med mamma, pappa och tre barn i Örebro. 

"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning."

Yvonne, Halmstad 

"Jag har länge känt att jag vill göra så mycket i mitt liv, men aldrig känt lust eller ork att ta tag i något. Efter min Soul Realignment med Lotta känner jag att jag fått mer energi och det känns lättare att ta tag i saker. Jag känner mig lugnare och har en djupare förståelse för varför jag inte haft ork till saker, samt förståelse för hur jag fungerar och vad jag kan göra i livet."

- Mathilda, Stockholm  

"Lottas sätt att jobba är bland det bästa jag har nyttjat och gjort.

Fantastiskt och intressant."

- Siv, Linköping

"All information om vem och hur jag är, är ovärderlig för mig. Det ger mig tillåtelse att vara på mitt sätt och fundera mindre på ideal och roller som kommer utifrån. Den informationen stämde mycket väl."

- Anonym

"Sen min Soul Realignment med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process."

-Josefine, Stockholm

"Lotta är väldigt duktig på att förmedla på ett tydligt, lugnt och pedagogiskt sätt. Hon är förtroendeingivande och vårt samtal var mycket inspirerande."

- Anki, Stockholm

"Det var intressant att få en Soul Realignment från Lotta. Det kändes som att jag fick förklaring på vissa problem i mittnuvarande liv genom saker som kom upp från mina tidigare liv. Informationen om vem jag är på själslig nivå kändes logisk och jag kan se bevis på det i mitt liv idag."

- Ann-Britt, Örebro

"Lotta har på kort tid bidragit stort med sin fingertoppskänsla och inkännande sätt. Min reading gav mig många svar och AHA-upplevelser på vilka mönster som utspelar just nu i mitt liv och även hur jag löser upp dem. Efteråt känns det lättare och jag tar enkelt itu med mina mål och drömmar. Du ska göra en reading hos Lotta eftersom hon kommer sätta fingret på vad du behöver och bryta igenom barriären på nolltid. Tack!"

- Emelie, Stockholm

"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta."

- Eva, Stockholm

"Det var mycket insiktsfullt och lärorikt. Aningen förvirrande till en början men vid eftertanke faller det på plats. Väldigt träffsäkert!"

- Mats, Mariehamn

"Jag var lite skeptisk i början men tyckte samtidigt det verkade väldigt spännande och jag är öppen för att lyssna på själen. Nu är det som att vissa bitar i kroppen har hamnat på rätt plats. Alla borde testa!"

- Anna, Stockholm 

Är du också nyfiken på att boka in en läsning med mig? Kontakta mig direkt på: nihalsoulwork@gmail.com, eller läs mer om mina läsningar genom att klicka på knappen nedan!

NIHAL Soul Work & Academy

11249 Stockholm

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder