logo.png

Återupptäck
ditt sanna jag


Varmt välkommen till NIHAL Soul Work. Vi är alla på vår alldeles egna, unika resa genom livet och ibland kan vägen vara krokig och svår att navigera. Då kan vi behöva en vägledare som kan hjälpa till att visa vägen. När du nu läser denna text har du öppnat upp för möjligheten att låta mig vara en del av din resa och det är jag otroligt tacksam för. Jag tror på att vi redan har allt vi behöver inom oss, men ibland kan vi behöva hjälp med att hitta den rätta informationen som vi behöver just nu. 

Genom Soul Realignment kan jag hjälpa dig att komma tillbaka till ditt sanna jag, så att du kan leva och verka i din fulla potential. I en Soul Realignment session kollar jag även efter negativa karmamönster och hur negativ karma från ett tidigare liv fortfarande kan påverka dig i ditt liv idag. 

Jag erbjuder även andra typer av läsningar som på olika sätt kan hjälpa dig att navigera genom livets ibland krokiga väg. Läs mer under mina tjänster eller kontakta mig gärna om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig.

Tack för att du kikade in hos mig! Jag hoppas att jag får chansen att vara en del av din resa. Och du, kika gärna förbi min blogg innan du vandrar vidare!


Lotta Halvarsson 
grundare av NIHAL Soul Work    


Lotta.jpg

klient
berättelser

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!" 

Rinnie, Stockholm


"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta."  

Eva, Stockholm


"Jag kan varmt rekommendera Soul Realigment som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!" 

Cecilia, Karlstad


"Sen min Soul Realignment med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process." 

Josefine, Stockholm

Läs mer..

Fantasy-image-tingeling.jpg

Läsningar

Vill du veta vem du är på själsnivå, vad just din gåva är och vad det är meningen att du ska bidra med här i världen? Upplever du att det dyker upp hinder på vägen, som inte tycks ha någon logisk förklaring, och som du inte riktigt vet hur du ska lösa? Är du nyfiken på vilka dina andliga guider är, eller vilka teman din själ valt för detta liv? Läs mer om alla olika läsningar genom att klicka på bilden ovan.

Event

Jag anordnar då och då föreläsningar, workshops, meditationskvällar och andra typer av event i Stockholmsområdet. Läs mer genom att klicka på länken ovan. Vill du att jag kommer hem till dig och har en healing/meditationskväll? Kontakta mig på: nihalsoulwork@gmail.com så ska vi se vad vi kan ordna!

Blueprint1.jpg

Nihal Academy

Nihal Academy är min kurssida där jag har skapat onlinekursen "Lev din själs sanning". För att läsa mer om kursen, gå till: www.nihalacademy.se

Företagsinfo

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20
169 63 Solna

Tel  +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Sociala medier

SIMBLAWebsite Builder