Erbjudande:
Andliga guider läsning + energirensning av ditt hem

Vilka är dina andliga guider? Vad har de för budskap till dig?


Vi har alla ett alldeles eget, personligt team med andliga guider. Vår första guide har varit med oss sedan födseln, medans de andra guiderna i vårt team kommit in i olika åldrar under våra liv. Vi brukar ha mellan 4-6 guider i vårt team, och de har alla en unik roll. Utöver vårt personliga team, så har vi också ett "yttre team" med guider, som också de säger en del om oss och hur vi valt att uttrycka oss i det här livet.  

I en läsning av dina andliga guider tar jag kontakt med hela ditt personliga guideteam. Jag frågar dem om vilka de är, vilken roll de har på ditt team och vad de är här för att hjälpa dig med. Kanske har de också ett personligt budskap till dig för att vägleda dig vidare där du är just nu i ditt liv. Jag tittar också vilka guider som finns i ditt yttre team.

PRIS: 2000 kr

I priset ingår: mitt förarbete, ca 45 min telefonsession, samt inspelning av sessionen.

ERBJUDANDE: Boka in en läsning över dina andliga guider och få en energirensning av ditt hem på köpet!
(Värde 800 kr)

I en hemrensning tittar jag efter negativa energier som kan påverka dig i din vardag och påverka din energi. Det kan vara så att du har jordbundna själar i ditt hem som inte gått över till andra sidan, eller allmänna negativa energier som kan göra att du blir trött, ofokuserad eller allmänt nedstämd. Jag kikar också på om det finns några dissonanta energier i marken där din lägenhet/hus står, och återställer i så fall även detta.

Energirensningen sker på distans och du får information om vad jag hittat i ditt hem i samma samtal som din andliga guider-läsning.

För att boka en tid för din andliga guider-läsning samt hemrensning behöver jag dina födelseuppgifter, samt adress för den lägenhet eller det hus du vill göra energirensningen för. 

Fyll i uppgifterna i formuläret nedan och klicka sedan på "SUBMIT" eller maila mig på: nihalsoulwork@gmail.com

JA TACK! Jag vill boka en läsning över mina andliga guider + hemrensning för 2000 kr!

Vill du få uppdateringar, inspiration och erbjudanden skickad till din mail? Prenumerera på min maillista genom att fylla i dina uppgifter nedan! OBS! Detta är inte nödvändigt för att ta del av erbjudandet, då räcker det med att fylla i dina uppgifter i formuläret ovan!

Prenumerera

* indicates required

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder