Kommande föreläsning:
Energitjuvar: Lär dig känna igen och hantera dem

Energy-Vampires.png

Föreläsning stockholm 24/4

Har du någon gång träffat en person där det känts som att din energi blivit helt dränerad när du går därifrån? Kanske är det så att bara du får ett SMS av den här personen så känner du dig trött, tung och utmattad? Är det till och med så att den här personen kanske är en nära vän, kollega, partner, eller familjemedlem? Kanske finns det något ex som hänger sig kvar, som du aldrig riktigt kunnat släppa taget om? Energitjuvar finns överallt, även i våra nära relationer. 

På denna föreläsning kommer jag informera om energitjuvar, hur vi kan lära oss känna igen energitjuvar, hur de fungerar och hur vi hindrar dem från att ta av vår livsenergi.

Under föreläsningen kommer du få lära dig om de tre olika typerna av energitjuvar som finns, samt få lära dig olika sätt att hantera dessa typer.

Du kommer också få lära dig att känna igen en energitjuvs olika tekniker och beteenden för att försöka "dra in dig" så att de kan ta från din energi, så att du snabbt kan känna igen när du har med en energitjuv att göra.


PRAKTISK INFO:

PLATS: Hälsans Hus i Stockholm, Fjällgatan 23B
DATUM: Onsdag 24:e april
TID: 18.00-20.00
PRIS: 150 kr

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.
Swisha 150 kr till: 0735-06 31 46.

Anmälan föreläsning 24/4

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder