Energisessioner
~ lev din sanning, transformera ditt liv ~

Längtar du efter att leva ett liv som är spännande, glädjefyllt, harmoniskt och helt i linje med vem DU verkligen är? Välkommen att boka in en energisession med mig, där jag vägleder dig tillbaka till din själs inre sanning.

Sagt om Lottas energisessioner:

Lottas kunskap är helt ovärderlig.

Jag som alltid vill gå till roten med alla blockeringar kan inte tacka denna metod nog för den informationen som jag får till mig i mina sessioner med Lotta.

Att kunna kalibrera vad som är i linje med mitt högsta jag vid varje vägval är ju det absolut bästa support jag kan tänka mig! Det fantastiska är att det alltid känns som att det är det bästa beslutet i mig också- det är som att jag redan vet. Sen kan det ändå kännas läskigt att ta handlingarna (då trygghetszonen inte alltid är så bekväm att tänja på) men för var gång så känner jag mig mera kraftfull och energisk! Inte så konstigt när vi lever i sanningen med den vi är...

Lotta är inkännande, närvarande, kärleksfull och ändå tuff. Hon låter dig inte glida runt på nån räkmacka där du blir servad.. Det finns ingen plats för någon offerkofta här. Du kommer behöva ta handling. Men det kommer du om du vill ha något annat än det du har nu. Och du kommer att känna dig så stolt och tillfredsställd och tacka både dig själv o Lotta för samarbetet efteråt! Hon är en fantastisk coach som nämligen kommer att ta dig dit ditt hjärta längtar efter.

Jag kan varmt rekommendera Lottas energisessioner till alla som vill leva fullt ut!

- Jeanette, Stockholm

Vi är energivarelser, vilket innebär att allt vi tänker, känner och gör hänger ihop. Alla områden i ditt liv påverkar också varandra. Dina resultat i ditt företag kan påverkas av dina relationer, dina relationer kan påverkas av din hälsa, din hälsa kan påverkas av din miljö i hemmet och så vidare.. Detta är något vi alla kan förstå och relatera till, men frågan är hur? Vad exakt är det som är ur linje just nu, och hur påverkar det dina andra områden i livet?

Energi lagras i kroppen om vi inte transformerar den. Den kan skapa begränsande övertygelser och tankeformer, jobbiga känslor eller i längden till och med fysiska hälsoproblem. I mina sessioner kollar jag upp vilka energimässiga blockeringar som ligger i vägen för dig, och var förändringen behöver ske.

Jag hjälper dig att hitta tillbaka till din inre sanning genom att spegla dig i dina osanningar, dels genom intuitiv vägledning och även med dina själsregister som hjälp. Detta kommer skapa klarhet för dig i vad dina kommande steg är för att komma närmare din intention för vad du vill skapa i livet.


Hur ser samarbetet ut?

I ett samarbete med mig är det viktigt att det finns ett jämt utbyte mellan mig  och min klient.

I det här samarbetet utgår vi båda från att du är den kraftfulla skaparen av ditt eget liv, så det är du som leder vägen och berättar var vi ska! Min roll är helt enkelt att hjälpa dig hålla dig i linje med dina uppsatta mål.

Jag kommer göra allt jag kan för att se till att du når dina mål. Det innebär att jag alltid kommer vara ärlig, sann och autentisk med dig, även när vi behöver ta upp saker som du egentligen inte vill höra. Därför är det viktigt att vi båda har ett öppet och ärligt utbyte i vårt samarbete, där vi respekterar varandra fullt ut. Mitt syfte är att vara i den högsta servicen jag kan för dig, vilket ibland kommer innebära att saker och ting blir lite jobbigt och obekvämt. Men om vi vill skifta vår upplevelse och våra resultat, måste vi göra saker annorlunda från hur vi alltid har gjort dem. Om du är redo att ta ansvar för din upplevelse och göra det som krävs för att skapa förändring i ditt liv, då kan dessa energisessioner vara något för dig!

Min del:

- Stämma av om det finns några energimässiga avvikelser som hindrar dig från att nå ditt mål

- Rensa och justera dessa eventuella avvikelser så att du energimässigt är i linje med ditt mål

- Att alltid spegla din sanning, framför allt när den är obekväm att se

- Coacha dig med de verktyg och metoder jag, efter min professionella bedömning, anser vara mest lämpliga för dig där du är just nu

Din del:

- Sätta ett mål för vart du vill vara i slutet av coachingsamarbetet

- Sätta en intention inför varje session

- Se till att göra det som krävs av dig för att nå målen (dvs ta handling efter varje session som går i linje med den vägledning du får)

- Vara redo att ta fullt ansvar för din upplevelse och de resultat du skapar


Förutsättningar

Innan vi ingår vårt samarbete är det viktigt för mig att stämma av att vi kommer fungera ihop som coach och klient, samt att jag faktiskt kommer kunna hjälpa dig. För att kunna bedöma detta behöver jag veta vem du är på själsnivå. På grund av detta rekommenderar jag att vi har gjort en Soul Realignment innan vi ingår vårt samarbete. Om detta inte intresserar dig, är mitt minimumkrav att du har gjort en själsprofilsläsning, då informationen om vem du är på själsnivå är grunden vi kommer utgå från i alla våra kommande coachingsessioner.

Priser:
Första sessionen: 1900 kr
Kommande sessioner: 1600 kr

OBS! Kommande sessioner måste bokas inom en månad efter första sessionen för att rabatten ska gälla.

I priset ingår: Eventuellt förarbete där jag kikar i ditt själsregister efter blockeringar, ca 1 h telefonsession samt inspelning av samtalet.

Dessa energisessioner rekommenderas som ett pågående samarbete där vi bokar in en tid cirka varannan eller var tredje vecka. Vi bokar alltid in en tid i taget, så du binder aldrig upp dig på fler sessioner än du känner att du behöver.


Är du intresserad av att veta mer?
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, eller maila mig direkt på: nihalsoulwork@gmail.com

Intresseanmälan


Fler klientberättelser


"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta." 

- Eva, Stockholm


"Jag kan varmt rekommendera Soul Realigment som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!" 

- Cecilia, Karlstad


"All information om vem och hur jag är, är ovärderlig för mig. Det ger mig tillåtelse att vara på mitt sätt och fundera mindre på ideal och roller som kommer utifrån. Den informationen stämde mycket väl."


NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder